Pite Havsbad

Är du intresserad av camping har du säkert hört talas om Pite Havsbad. Campingen är så omtalad och populär att den till och med hade sin egen tv-serie under en period. Pite Havsbad ligger beläget i Piteå vid Norrbotten och har både hotellrum, campingtomter, stugor och säsongstomter. Sammanlagt finns det hela 833 campingtomter att nyttja och hela 230 stycken stugor. Bara antalet tomter och stugor visar tydligt hur populär campingplatsen är. Vill man ha möjlighet att campa på Pite Havsbad är det viktigt att man är ute i mycket god tid. Ibland kan man till och med behöva boka sin plats 6-8 månader i förväg för att säkerställa att man får det man vill ha.

Stugorna som erbjuds är av mycket hög standard, även om du själv kan välja mellan enklare stuk eller väldigt exklusiva stugor. Alla har ett kök eller ett pentry där du kan laga din egen mat och det finns även ett vardagsrum/allrum, två stycken sovrum och en dusch och toalett. Man hade kunnat tro att det skulle räcka där men på Pite Havsbad kommer allt i överflöd. Varje stuga har nämligen en helt egen altan där du kan njuta av härliga frukostar och sena grillkvällar. Det är dock inte alla som vill laga mat eller grilla varje dag och då kan man vända sig till en av de många restauranger som finns på området. Det finns alltid något som passar alla, oavsett om man är förtjust i läckra, feta hamburgare eller om man vill ha en annan typ av kost som t.ex. a la carte eller husmanskost.

En campingsemester är inte fulländad utan att man har badat minst en gång och på Pite Havsbad är badmöjligheterna många. Det är stranden runt campingen som lockar människor från hela Sverige att komma hit, just eftersom stranden också går under namnet “Den svenska rivieran”. Sanden är finkorning, vit och mycket behaglig att gräva ner fötterna i eller använda för att bygga enorma sandslott. När du har tröttnat på att bada kan du besöka det stora spaet som ligger beläget precis vid stranden. Spaet är hela 830 kvm stort och har en utsikt som får vem som helst att tappa hakan. Här njuter du av sköna behandlingar samtidigt som du blickar ut över Norrlands skärgård.

När man har begett sig iväg på en camping kanske man dock inte bara vill sitta på altanen eller hänga på stranden. Kanske är man ute efter mer fartfyllda aktiviteter eller så har man barn med mycket spring i benen som ska få testa på nya saker. Både för barn och vuxna finns ett stort utbud av olika typer av aktiviteter som man kan testa på, bland annat äventyrsgolf, vanlig bangolf och ett riktigt stort lekland för både mindre och äldre barn. Den stora tennisbanan bjuder in till träning och motion samtidigt som ni får en rolig stund tillsammans på er semester.

Related Posts

ezy