Daftö resort

Daftö Resort är en perfekt camping för den som vill njuta av underhållande aktiviteter, vacker natur och riktigt fint boende. Campingen ligger cirka fem kilometer från Strömstad och har 710 stycken campingtomter där du kan ställa din husvagn eller ditt tält. Eftersom Daftö är en av de mest omtyckta och populära campingarna i Sverige så är det bra att man är ute i god tid om man vill boka sig en plats. Detta kan man göra enkelt via nätet och kan då känna sig säker på att sommaren är klappad och klar.

Förutom de 710 campingtomterna så hittar du även 130 stycken härliga stugor och 350 stycken säsongstomter. Oavsett vilket alternativ du väljer och hur du väljer att bo kan du vara säker på att du alltid har tillgång till el, vatten, avloppsuttag och tv-uttag för den som inte vill missa sina filmfavoriter även på semestern. När det kommer till stugorna kan du som minst välja stugor med två bäddar som passar för 1-3 personer, men om ni är många i sällskapet kan ni välja upp till hela 8-bäddarsstugor. Även om stugorna är utrustade på olika sätt så har samtliga stugor en dusch, toalett och en diskmaskin.

Visst är det mysigt att plocka fram grillen på sommarkvällen eller samlas med campinggrannar för att dela en mysig måltid tillsammans, men det kan också vara jobbigt att försöka sköta matlagningen när man bara vill slappa och njuta av allt som man har runt omkring sig. Av denna anledning har Daftö Resort sett till att det finns flera restauranger på området som man kan boka bord på eller bara besöka när helst hungern smyger sig på. Vill du ha något snabbt kan du välja mellan ett flertal olika snabbmaträtter som t.ex. pizza och hamburgare och för den mer speciella kvällen finns a la carte restauranger med professionell personal som ser till att din upplevelse blir den bästa.

Bad kommer det att bli mycket av på Daftö resort. Det finns både en strand, häftiga klippor, en brygga som man kan hoppa och bada från, men även en skön pool med tillhörande vattenland för den som vill ha vattenäventyr. Varje dag under sommaren anordnas aktiviteter för barn där man t.ex. kan gå på skattjakt eller titta på piratteater, men det går även att ta en tågtur med det populära Daftötåget.

Related Posts

ezy