Böda Camping

Böda Camping har blivit en otroligt populär campingplats att besöka för människor över hela Sverige. Folk åker hela vägen från Norrland för att besöka Böda Sand som ligger beläget på Norra Öland. Det som har gjort Böda så otroligt populärt är inte bara området runt omkring, den vackra stranden eller de fantastiska aktiviteterna som anordnas varje säsong, utan det är även de 1152 olika campingtomterna som erbjuds, de 159 stycken stugorna som kan hyras eller de 190 stycken extra säsongstomterna. Med det sagt är det tydligt att Böda Sand är en mycket stor camping och om man tittar på hur intresset för camping ökar, så är det logiskt om campingen skulle utöka ännu mer för varje säsong som går.

På Böda behöver man inte oroa sig för att vara alldeles för nära andra grannar, även om det i många fall också kan vara mycket trevligt med sällskap och att lära känna nya människor. Om du bokar en tomt på Böda Sand kan du räkna med hela 150 kvm av privatområde som bara är ditt. Om du önskar och är ute efter en riktig lyxcamping kan du även få en VA eller en TV-anslutning på tomten så att du, trots att du är ute i naturen, har möjlighet att följa nyheterna eller se dina absoluta favoritprogram. Du väljer själv vilken typ av stuga du vill ha. Stugorna kommer i olika storlekar och med olika antal bäddar. Som mest kan stugorna hålla upp till 8 personer, men det finns också möjlighet att hyra ett helt strandhus om man är fler personer än så.

I området kommer du också att kunna njuta av riktigt fantastisk mat. Böda Sand erbjuder ett flertal olika restauranger där du kan hitta allt från a la carte till modern snabbmat. Det gör att du kan ta en snabb hamburgare när du kommer från stranden, på samma sätt som du kan klä upp dig i din finaste outfit och äta riktig lyxmat av hög kvalitet. Förutom den fantastiska stranden med kritvit sand har du möjlighet till många fler badmöjligheter. Det finns ett riktigt stort poolområde på campingområdet där det även finns ett häftigt vattenland med härliga vattenrutschkanor. Är du intresserad av vattensporter så finns det många andra aktiviteter som passar både vuxna och barn, t.ex. yoga, golf, löpning på härliga natursköna platser, lekplatser för barn, strandvolleyboll och kanoter så du kan paddla ensam eller tillsammans med din familj.

Related Posts

ezy