Haftsten resort

Mellan Göteborg och Strömstad hittar du Haftsten resort, vilket är en av Bohusläns populäraste campingplatser. Området är större än vad man kanske kan tänka sig för en camping på en mindre ort och här finns hela 360 stycken campingtomter där du själv kan välja om du vill ställa din husvagn, ditt tält eller din husbil. Har man ingen möjlighet att ta med sig sin egen sovplats finns det även ett flertal olika stugor som man kan hyra. Det finns sammanlagt 60 stycken stugor på Haftsten resort. Du hittar både mindre och större stugor som rymmer hela familjer, men även enklare övernattningsstugor för den som bara behöver en tillfällig sovplats.

Det finns ytterligare ett boende som gör att Haftsten resort skiljer sig från mängden. Campingplatsen erbjuder nämligen möjligheten att bo i ett tipi-tält där du dessutom har en egen liten eldstad i mitten av tältet. Även om det kan låta väldigt enkelt så är tältet utrustat med många moderna bekvämligheter. I tältet har du tillgång till el, rinnande vatten och till och med ett kylskåp.

Vill du inte laga maten själv erbjuder Haftsten resort tre stycken trevliga och högkvalitativa restauranger. En är öppen året runt så att du alltid har tillgång till färdig och välsmakande mat, men de resterande två restaurangerna är endast öppna under högsäsong. Förutom restauranger har du också en liten butik där du kan köpa det mest nödvändiga och det finns även ett mini-spa för den som vill ha hög avkoppling. Spaet är kanske inte det största eller mest glamourösa som man kan tänka sig, men det finns fortfarande en relax-avdelning, en bastu och en bubbelpool.

Related Posts

ezy