Gör en bärbar papperskorg

När du befinner dig i naturen är det viktigt att du håller koll på dina saker. Det gäller inte bara saker som du inte vill tappa bort, utan skräp, tidningar och andra prylar som inte hör hemma i naturen. När du är ute på camping vill du troligtvis utforska området som du har runtomkring dig, men det är viktigt att du ser till att hålla naturen ren och fin.

Det är inte alltid som du kommer att ha en papperskorg nära till hands och att bära runt på en påse är kanske inte det roligaste när man vill titta på saker eller klättra i berg. Därför ska du nu få tips om hur du skapar din egen bärbara papperskorg.

Du behöver

  • Ett skärp
  • En tom läskburk
  • En kniv eller vass skärare

Börja med att skära två stycken linjer ungefär 1-2 cm ifrån varandra på burken. Linjerna ska löpa lodrätt. Skär av den översta delen på läskburken, så att du får en öppning där du kan lägga ner skräp. Trä in skärpet i de två skårorna som du gjorde på burken. För in skärpen på samma sätt som om du hade trätt in skärpet i en vanlig byxhälla. Fäst skärpet kring midjan och du har en bärbar papperskorg i ett nafs!

Related Posts

ezy